Pladsgaranti – ny Caddy Family fra 254.998 kr.

Den nye Caddy Family er designet til familier med behov for den ideelle kombination af maksimal rummelighed, funktionalitet og robusthed til en attraktiv pris. Digitaliseret, online og mere dynamisk introduceres den nye Caddy Family nu med effektive benzin- og dieselmotorer til priser fra 254.998 kr.

  • Ny Caddy Family bygget på MQB-platform
  • Tilbydes med 114 hk TSI-benzinmotor og 102 hk TDI-dieselmotor
  • Ekstraordinær meget plads til passagerer og bagage
  • Skydedør i hver side og stor bagklap giver nem adgang til kabinen
  • Caddy Family kommer i to varianter: TDI til 254.998 kr. og TSI til 264.997 kr.

Den nye Caddy 5 er ikke kun designet til hårdt arbejde i rollen som den kompakte varevogn til erhvervslivet, den er også designet til at kunne klare de daglige strabadser for familier på farten. Nu introduceres personbilsversionen af Caddy Cargo under navnet Caddy Family som et prisstærkt alternativ til stationcars og MPV’er.

Fælles for de nye Caddy Cargo og Caddy Family er de markante forbedringer, der er resultatet af at 5. generation af Caddy nu er bygget på MQB-platformen kendt fra personvognsmodeller som Golf og Touran. Med udgangspunkt i denne platform har man kunnet udvikle en Caddy, der er yderligere optimeret i forhold til rummelighed og er mere raffineret i forhold til undervogn og køreegenskaber. Skiftet til MQB-platformen har også åbnet muligheder for at benytte de nyeste teknologier indenfor digitalisering, online-infotainmentsystemer og assistentsystemer.

Interiøret i Caddy Family er gennemtænkt ned til mindste detalje med henblik på funktionalitet, kørekomfort og pladsudnyttelse. Den nye Caddy har en akselafstand på 2.755 mm, hvilket er hele 73 mm mere end på forgængeren. Det giver ikke kun designet anderledes og mere dynamiske proportioner, det resulterer også mærkbart mere plads i interiøret. Dette kan især mærkes omkring bagsædet, hvor passagererne har ekstraordinær god benplads, og samtidig er Caddy Family bilen, hvor der er højt til loftet. Faktisk er der hele 1.200 mm fra gulv til loft. En skydedør i hver side gør det nemt for bagsædepassagererne at komme ind og ud, når Caddy eksempelvis holder i en snæver parkeringsbås, og den gode adgang til bagsædet gør det samtidig nemmere at montere et par autostole til de små i familien.

I Caddy Family er der ikke kun sørget for masser af kørekomfort og plads til passagererne. Skal der pakkes til ferieturen, eller skal der transporteres større genstande, er der næsten ikke ingen begrænsninger med en Caddy. Når den store bagklap åbnes, er der adgang til et imponerende stort bagagerum gennem en åbning, der måler 1.200 mm i højden og 1.185 mm i bredden. Er bagsædet i brug, rummer bagagerummet hele 1.213 liter, hvilket et tæt på at være det dobbelte af, hvad mange stationcars i denne prisklasse kan rumme. Er det ikke nok, kan bagsædet foldes sammen og vippes op mod forsædernes bagside eller helt afmonteres og tages ud, og så kan Caddy rumme op til 2.556 liter. Bilen kan også indrettes som en 7-personers MPV ved at tilkøbe en tredje sæderække bestående af to separate sæder for 17.201 kr.

Førerpladsen i den nye Caddy er gennemgribende forandret og er – afhængig af udstyr – 100 % digitaliseret, hvilket har gjort betjeningen endnu mere intuitiv. Diverse funktioner som nærlys, tågelys eller afdugning af frontruden aktiveres via et touch-panel på instrumentbordet til venstre for rattet, mens der under infotainmentanlægget i midten af instrumentbordet er touch-aktiverede genvejstaster til bilens assistentsystemer og airconditionanlæggets øvrige funktioner. Caddy Family kommer med den nyeste generation af infotainmentsystemer og er udstyret med Radio Composition med 8,25” touchskærm, der er online takket være et eSIM-kort. Med bilens App-Connect er det muligt at betjene udvalgte funktioner på en smartphone via infotainmentanlæggets touchskærm.

Caddy Family tilbydes i to motorvarianter, henholdsvis en 1,5 TSI turboladet benzinmotor med 114 hk og 6-trins manuel gearkasse til 264.997 kr. og en 2,0 TDI turbodieselmotor med 102 hk til 254.998 kr. 2,0 TDI-turbodieselmotoren er udstyret med et partikelfilter og Twin dosing-system, hvilket gør det til en af de reneste dieselmotorer i verden. TDI-motoren er ikke kun effektiv til at reducere emission, den er også yderst brændstoføkonomisk, og med denne motor under hjelmen kan en Caddy Family 2,0 TDI kører op til 20,8 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

Du finder pris- og udstyrsliste på Caddy Family her

Du kan finde mere information om Caddy her


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk