Volkswagen introducerer onlinesalg af e-up! kombineret med gratis opladning i et år.

Et skarpt tilbud på Volkswagens mindste elbil gør omstillingen til e-mobilitet ekstraordinær nem og økonomisk attraktiv. Nu introduceres onlinesalg af e-up!, og med i prisen følger installation af en Clever-ladeboks plus et Clever Mini-abonnement med gratis opladning i et år.

Tiden med COVID19 og corona-restriktioner har på mange områder markant ændret danskernes adfærdsmønstre. Vi har været omstillingsparate og har skruet markant ned for nogle ting, mens vi har skruet op for andre og forstærket eksisterende tendenser.

Corona-restriktioner har for alvor udfordret handlen i de fysiske butikker med det resultat, at danskerne har omfavnet onlinesalg mere end nogensinde før. Det har for alvor sat skub i digitaliseringen af købsprocesserne i flere brancher, herunder bilbranchen. Hos Volkswagen er vi derfor af den opfattelse, at flere danskere nu er klar til at købe deres nye bil online.

Volkswagen har som mål i løbet af 2022 at gøre samtlige bilmodeller tilgængelige som onlinesalg på volkswagen.dk. Første skridt i den proces tages med e-up!, der nu også kan bestilles og betales på volkswagen.dk. Selve udleveringen af bilen vil ske hos den af kunden valgte Volkswagen-forhandler, der samtidig giver kunden en grundig gennemgang af bilen.

Volkswagen åbner med introduktionen af onlinesalg endnu en digital salgskanal som supplement til Volkswagen GO og online privatleasing.

e-up! er med en pris fra 159.995 kr. en af de billigste elbiler på det danske marked, men vi har gjort den yderligere økonomisk attraktiv ved at inkludere installation af en Clever-ladeboks og et Clever Mini-abonnement med 12 måneders gratis opladning i prisen. Det betyder, at kunden gratis kan lade op til 120 kWh pr. måned i 12 måneder både på Clever-ladeboksen hjemme og ude på en af de mere end 2.000 offentligt tilgængelige ladepunkter i Clevers ladenetværk.

e-up! er tilbage i sin velkendte form, hvilket vil sige en 100 % elektrisk bybil med et tidløst design, et rummeligt interiør i et kun 360 cm langt karrosseri og en lovprist cocktail af affjedringskomfort og adrætte køreegenskaber.

Ude under den korte motorhjelm på e-up! ligger en 83 hk og 212 Nm stærk elmotor og en 1-trins transmission, der leverer en suveræn fremdrift og høj kørekomfort. Den momentstærke elmotor sikrer, at e-up! kan løbe fra 0 til 100 km/t. på kun 11,9 sek., hvilket er mere end nok til at holde trit med hverdagens hektiske trafik. Topfarten er elektronisk begrænset til 130 km/t.

Et lithium-ion-batteri på 32,3 kWh placeret under gulvet giver e-up! en WLTP-rækkevidde på op til 258 km ved blandet kørsel og cirka 350 km ved bykørsel, hvilket er nok til at kunne dække langt de flestes daglige kørselsbehov. Batteriet kan oplades fra 0 til 80 % på cirka 60 minutter ved en ladeeffekt på 40 kW DC, og med en ladeboks og 7,2 kW AC tager det 5 timer og 27 minutter at oplade batteriet fra 0 til 100 %.

Du kan finde mere information om e-up! her: https://bit.ly/3efPvW7

Læs mere om Clever Mini her: https://bit.ly/36A0BRA

?*Tilbuddet med?1 års Clever Mini-abonnement til 0 kr.?gælder?kun ved køb af en fabriksny Volkswagen e-up!.?Clever Mini-abonnementet fortsætter automatisk som et betalingsabonnement, men kan opsiges til udløb af gratisperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

?? ? *Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere:?clever.dk/vilkaar.?Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK).?Installation af ladeboks:?ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv.?Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen, efter fastsat takst, se?clever.dk/tilbagebetaling. Clever? Mini:?Inkl.?120 kWh pr. md.?Ekstraforbrug?afregnes til 2,85 kr./kWh.?Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk